Nové promo k Devil Survivor 2

Za poslední týden se objevilo mnoho nových informací o anime Devil Survivor 2. Jelikož jsme vás na našem serveru ještě nestihli o tomto anime informovat, dále shrnu všechny známé informace.

Jedná se o anime adaptaci RPG videohry Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 na Nintendo DS z roku 2011. Příběh se točí okolo středoškolských studentů, kterým na mobil příjde zpráva, že mají brzy zemřít + video, které ukazuje jejich vlastní smrt. Aby se tomu vyhnuli, tak uzavřou pakt s démony.

Animaci má na starosti studio Bridge – ti už se podíleli např. na anime Usagi Drop, Mitsudomoe. Režie se ujmul Kishi Seiji, který režíroval například Tentai Senshi Sunred, Seto no Hanayome nebo Carnival Phantasm. Na scénaři pracuje Uezu Makoto, jenž má za sebou Katanagatari nebo stejně jako Kishi Seiji Seto no Hanayome. Hudební stránku má na starosti Nakagawa Koutarou, který se podílel na ozvučení série Code Geass nebo na Planetes.

První díl anime se bude vysílat na speciální události v Cinem@rt Shinjuku 2. března. Samotná anime série se bude pravidelně vysílat až od dubna.

3 nejnovější proma, která se zaměřují na hlavní postavy



zdroje:   ANN,  Crunchyroll