Yuru Yuri♪♪ event v akihabarském Good Smile Café

V pátém patře budovy AKIBAカルチャーズZONE (Akiba Cultures Zone) se nachází Good Smile x Karaoke no Tetsujin Café, jež mění svoji výzdobu i menu na základě právě vysílaných anime sérií. Až do 30. září funguje kavárna v Accel World a Sword Art Online stylu, přičemž od 9. září se k nim navíc přidala akce podle druhé série anime Yuru Yuri. A na ni se díky Mikatan nyní můžeme podívat o něco blíže.

Rovnou u vchodu narazí návštěvník na prosvětlenou BAKYU-N!! kukani, ve které se může nechat vyfotit. Stoly v kavárně mají různá prostírání lišící se podle jednotlivých postav tohoto anime. Čekání na objednávku si tak lze ukrátit prohlížením množství obrázků dané postavy. K jídlu si zde návštěvník může dát například Směs kroužku zábavy (rizoto, polévka miso a mix nemasových pokrmů) nebo dezertní sadu Akkanehn (jahodový dort a černý čaj/káva) včetně papírových pantsu. K pití je v nabídce třeba Mirakurun (hroznová limonáda s tonikem) či studené Oshiruko (polévka z červených fazolí) se zmrzlinou. Jako obvykle dostane každý zákazník na základě svojí objednávky i nějaké ty tématické suvenýry. K dispozici jsou tentokrát prostírání, podtácky a připínací odznáčky. Vše samozřejmě s ilustracemi Yuru Yuri.

Samozřejmostí je rovněž bohatá výstavka nejrůznějšího Yuru Yuri zboží ve vitrínách podél zdí kavárny. Yuru Yuri♪♪ akce bude v Good Smile Café trvat až do 14. října.