Pověste si figurku Hatsune Miku

V prosinci roku 2009 vydala Good Smile Company figurku Hatsune Miku ve velice netradičním konceptu obrazového rámečku. Před třemi lety Konata ještě neexistovala, a tak si nyní připomeneme, o co se vlastně jedná. V GSC se totiž rozhodli pro znovuvydání této zajímavě pojaté figurky.

Vzhled figurky i výplně rámečku přesně vychází z oficiální ilustrace ke známému songu World is Mine od supercell. Na fialovo-černém prostěradle zde leží samotná „princezna“ Miku v krátkých bílých šatech, sexy černých nadkolenkách a s velice sebestředným (přesto roztomilým) výrazem. V pravém dolním rohu rámečku dekorují tuto scénu okvětní lístky, zatímco horní roh okupují sotva spatřitelná sluchátka. Hnědý rámeček, ze kterého figurka plasticky vystupuje, přímo svádí k zavěšení někam na zeď. Je ale také možné jej vystavit za pomoci stojánku, popřípadě lze oddělit samotnou figurku a položit ji na jakýkoliv rovný povrch.

Good Smile Company se sice tváří, že tento kousek je k dostání výhradně přes jejich eshop, nicméně díky tomu, že se jedná o re-release, se figurka objevila i v nabídce některých dalších prodejců. AmiAmi sice hlásí vyprodáno, nicméně HobbyLink Japan předobjednávky podle všeho stále ještě přijímá, a to za cenu 7 543 jenů (1 890 Kč). Vydání je naplánováno na pozdní leden 2013.