Nový trailer a info k Little Busters!

O ohlášení anime adaptace vizuální novely Little Busters!, za kterou stojí oblíbené studio Key, jsme vás informovali již počátkem jara. Od té doby uplynulo docela dost vody a mezitím byly zveřejněny další informace o nadcházející adaptaci. Předně vás asi bude zajímat, které studio se nakonec postará o animaci, neboť, jak už jsme psali minule, oblíbené Kyoto Animation, které se postaralo o adaptaci několika předchozích novel od Key, se od Little Busters! distancovalo. Tím „šťastným“ se nakonec ukázalo být studio J.C.Staff. Režie samotného anime připadla Yamakawovi Yoshikimu a scénář dostala na starost Shimada Michiru. Iizuka Haruko pak převedla původní design postav z novely do anime podoby.

Jednou z důležitých součástí všech keyovských novel i anime je potom hudba, o kterou se téměř vždy postaralo samo studio prostřednictvím své hudební odnože Key Sounds Label. Nejinak tomu bude i v případě Little Busters!. O hudbu v nadcházejícím anime se totiž opět postarají Maeda Jun a Orito Shinji spolu s týmem několika dalších autorů. Bylo přislíbeno, že anime z velké části využije stejný soundtrack jako původní novela – úvodní a závěrečné písně nevyjímaje. Písně „Little Busters!“ a „Alicemagic“ od zpěvačky Rity tak uslyšíme i v anime.

Kromě původní hudby využije anime z velké části i původní hlasové obsazení, o kterém jsme vás taktéž informovali minule. To nyní doplňuje Horie Yui v roli hlavního hrdiny Naoe Rikiho. Toto pondělí potom byly spuštěny i nové oficiální stránky, které potvrdily datum premiéry na letošní říjen a zveřejnily nový plnohodnotný trailer, na nějž se můžete podívat níže.

http://www.youtube.com/watch?v=vjBtr4VSPU0&hd=1

zdroj:   ANN