FamilyMart Miku

Figurek Hatsune Miku je již úctyhodná řada a v srpnu se tato početná rodina dočká dalších dvou přírustků. Bude se jednat o výsledek spolupráce známého výrobce figurek Good Smile Company a řetězce „večerek“ FamilyMart. Řetězec totiž chystá ve všech svých prodejnách loterijní akci s názvem Happy Lots Miku Hatsune a tyto figurky v ní budou představovat nejvyšší dosažitelné ceny.

Konkrétně se tedy jedná o klasickou figurku (cena A) a Nendoroida (cena B). V případě obou verzí má Miku na sobě zaměstaneckou uniformu FamilyMart a náramek v barvách tohoto řetězce. Na rozdíl od klasické figurky, která se vůči některým jiným provedením liší de facto jen oblečkem, je Nendoroid relativně originální, zejména díky jeho vyměnitelným částem.

Zbývající ceny (tj. C – G) budou představovat duplikáty původní ilustrace Hatsune Miku, tubovité polštáře s vocaloidí tématikou (2 druhy), tématické sklenice (3 druhy), průhledné složky (5 druhů), sběratelské karty (6 druhů) a coby cena poslední bude 3D plakát s Miku. Jedno tažení v této loterii vyjde na 800 jenů (211 Kč). Nejaponští zájemci si z pochopitelných důvodů mohou nechat zajít chutě, nicméně je pravděpodobné, že ceny se následně hojně objeví v nabídce Mandarake či na různých internetových aukcích.