Madoka Magica Onanistica – onaholes

O tom, že na chtíči otaku populace se dá vydělat slušné jmění, nás neustále přesvědčuje čilá tvorba různých doujin skupin. V posledních letech ale výrobci přišli také na to, že existuje jistá souvislost mezi fanoušky různých anime a onanujícími otaku. Tato souvislost celkem nevyhnutelně vedla k vývoji onahole tématicky zaměřených na určité anime/mangu/VN, ve které se vyskytuje postava, kterou by fanoušci daného díla určitě rádi… pochovali v náručí.

Proto nedávno výrobce Tamatoys přišel s novou řadou masturbačních pomůcek na motivy magických holčiček z Puella Magi Madoka Magica, konkrétně tedy Madoky, Homury a Mami.

Onahole neboli díra na onanování je poslední dobou v Japonsku celkem rozšiřující se fenomén, který má ulehčit život nebohým osamělým otaku. Modelů onahole se už vyskytuje poměrně hodně a často bývají právě tématicky zaměřené, stejně jako ta výše zmíněná edice.

Co se týče používání onaholes, tak na internetu se vyskytují různé příručky a poučky, jak je vybírat, používat, starat se o ně a podobně. Jedna příručka na portálu, který se zabývá zprostředkovaným prodejem těchto hraček, je přirovnává k přítelkyni – musíte utratit peníze za to, abyste ji získali, musíte utrácet za její údržbu (v případě přítelkyně spíš udržení) a dává vám potěšení. Ve výsledku ale je onahole vlastně ještě lepší – nekecá vám do života.

Většina onaholes je prostě správně tvarovaná díra v „trubce“ nebo v „hrníčku“, kterou lze chytit do ruky. Tyto většinou pořídíte v přepočtu za 300 – 1600 Kč. Kromě takto jednoduchých onaholes se ale vyskytují se i sofistikovanější, které věrněji připomínají skutečné ženské tělo, přičemž některé umožňují dokonce i penetraci více otvory. Nejzajímavější onahole je asi USB Onacon, což je onahole, která se dodává s programem pro PC, v němž si lze vytvořit postavu podle vašeho gusta (viz screen ze hry v galerii), která potom podle impulsů z onahole přenášených přes USB rozhraní na obrazovce reaguje na vaše používání onahole. Uživatelé 2chanu to komentovali slovy, že konečně přichází doba, kdy lze přijít o panictví s počítačem.

/p