Vocaloid Drops

Neodmyslitelnou součástí sortimentu japonských sladkostí jsou i cucavé bonbóny tradiční značky Sakuma Drops. Mnozí z vás si jistě vzpomenou na jejich neveselou přítomnost v anime Hotaru no Haka aka Hrob světlušek. Díky tomuto filmu si bonbóny ostatně vysloužily i speciální edici. A s jejich další zvláštní (a limitovanou) řadou nyní přichází v rámci oslav svého desátého výročí společnost Good Smile Company.

Nejviditelnější změna této edice spočívá ve vzhledu plechovky s bonbóny. Ta je v barvách GSC, tedy oranžová. Původní název bonbónů samozřejmě zůstal, na přebalovém obrázku se však objevili nendoroidí Vocaloidi, a to rovnou ve dvou verzích. Další neopomenutelnou skutečností jsou přívěšky jednotlivých Vocaloidů mlsajících Sakuma Drops, jež budou po jednom přibaleny ke každé plechovce. K dispozici bude Miku a Sněžná Miku, dále Rin, Len, Luka, Kaito a Meiko. Poslední v řadě je tajný přívěšek, u kterého můžeme skutečný vzhled prozatím pouze odhadovat podle jeho obrysů.

Tyto „Sakuma Drops: Character Vocal Series Ver. – Nendoroid Petite Rubber Strap Included!“ se nejdříve začnou prodávat během května exkluzivně v řetězci obchodů Circle K Sunkus. Pokud tou dobou nebudete v Japonsku, tak si svoje bonbóny můžete předobjednat na J-Listu po 18 dolarech (342 Kč) za krabičku.