Sexy maidka Soniko

Stejně jako v předcházejícím figurkovém týdnu, tak i nyní to u mne vyhrála postava Super Soniko, tentokráte v roli po všestranně úslužné maidky.

Pro GSC ji vyrobili u manufaktury Gift a rozhodně je opět na co koukat. Nešťastná Soniko si tentokrát vysloužila značně provokativní maidkovský kostýmek, mírně říznutý goth stylem a jako figurka existuje ve dvou verzích. S postelí (dražší) a bez postele (levnější). Řekl bych, že se vyplatí připlatit za onu postýlku, na které Soniko leží. Verze bez ní na mne působí divným dojmem a navíc ruce spojené za hlavou přímo nabízejí připoutání k pelesti postele. K tomu slouží červená stuha, která je dodávána společně s postýlkou. Uvázat ji ovšem musíte sami. Představivost tvůrců však šla ještě dále, o čemž vypovídá silně vyzývavá poloha, do které se tuto Super Soniko rozhodli vymodelovat, přičemž ecchi detaily na nípříliš nešetřili. Podrobné posouzení (a pokochání se) nechám již na vás. Erotickému napětí vyzařujícímu z této figurky přidává i její ustrašený výraz v obličeji.

Obě verze této Super Soniko Gothic Maid jsou k předobjednání za ceny 9 330 yenů (cca 2 260 korun) a 7 260 yenů (cca 1 760 korun). Pro okořenění vaší sbírky bude k dispozici v březnu následujícího roku.