Základoškolačky jsou skvělé!

Kdo sleduje tuto sezónu vysílané anime Rou Kyuu Bu! velmi dobře ví, že „základoškolačky jsou skvělé!“ Alespoň takhle to říká hlavní mužská postava, harem-master Hasegawa Subaru, středoškolák, který se kvůli různým okolnostem stal trenérem dívčího basketbalového klubu na základní škole. Pokud s jeho tvrzením souhlasíte, můžete to jednoduše dát najevo, když si pořídíte a budete nosit nové, úžasné tričko od firmy COSPA. Potisk na přední straně říká: „Primary school girls are great!!“ V překladu, „Základoškolačky jsou skvělé!!“ V textu se navíc skrývá i obrázek pětice nadějných loli basketbalistek.

Nikdo vám ovšem nezaručí, že toto tričko vám nezpůsobí žádné komplikace či se nestane příčinou různých nedorozumění a předsudků. V našich končinách vám pravděpodobně nehrozí, že by si vás nějaký policista odvedl na slovíčko, ale v anglicky mluvících zemích bych byl s tímto tričkem raději opatrný. Nikdy nevíte, co vás může potkat.

Jako většina triček od COSPy, i toto by mělo stát 2900 jenů a v obchodech by se mělo objevit na konci října. Objednat si jej můžete například na AmiAmi, ve velikostech M, L a XL. K dispozici je pouze v bílé barvě.