Náhledy na design postav čtyř připravovaných anime

Objevily se ukázky, jak budou vypadat postavy v několika nových anime, tak to vezmu rovnou všechno naráz. Prvním z nich je adept na titul o nejdelší název z blížící se jarní čtvrtletky, anime Ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai. Venku jsou detailní náhledy tří postav, Jinty, Meiko a Naruko, a to hned ve dvou variacích – v současné podobě a v podobě před pěti lety. Anime z dílny studia A-1 Pictures se dočkáme někdy v dubnu.

Dalším kouskem je nedávno ohlášené nové anime z dílny studia Gonzo s titulem Last Exile: gin’yoku no Fam. Kromě nového příběhu by Gin’yoku no Fam mělo mít i nové hlavní hrdinky, Fam a Gizel. A právě jejich první kresby jsou nyní k dispozici.

Série Usagi drop od studia Production I.G, plánovaná na letní čtvrtletku, taky pustila chlup a ukázala nějaké nákresy postav. Vzhledem k tomu, že se začne vysílat až v červenci, tak se ale ještě může ledacos změnit.

[singlepic id=362 w=80 h=75 float=]

Očekávaná jarní série Denpa onna to seishun otoko také ukázala náhledy postav a sklidila s nimi na internetu zdá se velký úspěch. Jestli do dubna ještě někde někdo něco hodně nepodělá, tak se asi máme na co těšit.

A na konec – nejedná se sice o ohlášení designu postav, protože v tomto případě by si zřejmě nikdo nedovolil odklonit se od originálu, ale pro fanoušky ještě přihodím náhled na stránku z časopisu Newtype, věnující se plánovanému novému anime zpracování Idolmasteru. Kvalita sice není úžasná, ale jde na fotce alespoň trochu vidět, na jakou kresbu se (snad) můžeme těšit.

[singlepic id=361 w=100 h=75 float=]

Detect language » English