Třetí díl Isshoni od Primastea vyjde na podzim

Na internetové stránce Saishin Anime Jouhou se objevilo, že produkční studio Primastea plánuje vydat v řadě již třetí díl z projektu Isshoni. V současnosti se prý na třetím díle horlivě pracuje a v budoucnu oznámí další informace.

Celé Isshoni odstartovalo v dubnu 2009 jako OVA Isshoni Training: Training with Hinako, jenž mělo být instruktážním videem o posilování, takže jsme mohli sledovat, jak se hlavní hrdinka Hinako potí. Kupodivu to byl celkem hit a v prvních dvou týdnech se prodalo na 13 tisíc kopií. Druhým projektem bylo Isshoni Sleeping: Sleeping with Hinako, jenž vyšlo letos v únoru, kde se hrdinka vrátila, aby si pospala a pak se vzbudila.

Ještě před třetím dílem Isshoni vydá Primastea první díl Kuttsukiboshi. Děj se zaměří na dvě dívky a jejich poněkud „neklidné“ letní prázdniny. První předběžné kopie budou k dostání na Comiketu 78, který bude probíhat od 15. do 18. srpna. Také bude na stánku k dostání soundtrack, obrázkový scénář, ručník s Hinako a tři různé typy triček s jejími hláškami.