Zpěvačky z ClariS konečně ukázaly tváře

Trvalo to přes deset let, ale 20. října se fanoušci dua ClariS konečně dočkali. Jejich tajemné idoly, které se celou dekádu schovávaly za nejrůznějšími ilustracemi nebo na koncertech nosily masky, odhalily své tváře na výročním online koncertu s názvem „ClariS 10th Anniversary Precious LIVE~ Gift ~“.
 
 
 
 
 
Agentura SACRA MUSIC, pod kterou duo patří, zveřejnila dvě fotografie, na kterých jsou tváře Clary a Karen jasně viditelné.


(První odhalení tváří proběhlo už v roce 2017 na koncertu v aréně Budókan, ale jednalo se jen o odkrytí na pouhý okamžik.)

Zpěvačky na svém twitterovém účtu zároveň poděkovaly fanouškům následující zprávou:
„Dnes, 20. října, ClariS oslavuje své desáté výročí. Velice vám děkujeme za vaši přízeň. Pojďme si i v budoucnu společně splnit spoustu dalších snů. Doufáme, že budete duo ClariS i nadále podporovat.“
Další koncert populárního dua bude taktéž online. Má podtitul „Merry ClarismaS – Himicu no Santa Claus“ a bude odvysílán 24. prosince ve 20:00 japonského času.

Kromě koncertu byla zároveň vydána dvě nová výběrová alba s názvy „ClariS 10th Anniversary BEST: PINK MOON / GREEN STAR“, která obsahují největší hity za desetiletou kariéru dua ClariS. Jako příklad můžeme uvést třeba úvodní znělky k anime Nisekoi, Eromanga-sensei, Mahó šódžo Madoka★magica nebo asi nejslavnější hit Irony jakožto opening anime Ore no imóto ga konnani kawaii wake ga nai.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN