Roušky pro fanoušky Rem a Emilie

Pomalu se nám blíží podzim a s ním i sezóna roušek (bohužel už i u nás, nejen v Asii). Proto by nemuselo být od věci se na ni trochu připravit. V probíhající letní sezóně jsme se mimo jiné dočkali dlouho vyhlížené druhé řady Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu a fanoušci teď mají zajímavou příležitost objednat si roušky s hlavními ženskými postavami z tohoto anime. Jedná se konkrétně o Emilii, Ram, Rem a Echidnu.

Nutno podotknout, že jde spíše o módní záležitost a roušky nejsou navrženy jako ochranné pomůcky (neposkytují plnohodnotnou ochranu před viry). Údajně jsou ale z rychleschnoucího materiálu, takže by se vznikající vlhkost měla průběžně odpařovat a zakrytá část obličeje by se nemusela příliš potit.

Co se týče objednání, je cena jednoho kusu roušky stanovena na 2200 jenů (okolo 470 Kč) bez dopravy, což sice není úplně málo, ale vzhledem k aktuálním cenám roušek u nás to není ani zase tak extrémní suma. V tuto chvíli jsou otevřeny předobjednávky a očekávané datum dodání je stanoveno na říjen letošního roku.

zdroj:   Crunchyroll