Novomanželské anime na obzoru

Hlavního hrdinu málem přejede nákladní automobil, ale v poslední chvíli je zachráněn…

Ne, doopravdy se tentokrát nejedná o další isekai. Pojďme se na nástin děje podívat pozvolněji:
Představte si, že jste novopečený středoškolák a jednoho zimního večera na ulici potkáte nádhernou dívku, do které se na první pohled zamilujete. V tomto okouzlení vás málem převálcuje projíždějící náklaďák, ale neznámá dívka vás v poslední chvíli zachrání. Nechcete propásnout šanci, a tak, i když váš stav není zrovna nejlepší, ji před ztrátou vědomí vyznáte lásku a ona… souhlasí, že s vámi bude. Ovšem pod podmínkou, že si ji vezmete za manželku. Kývnete a na další tři roky se po ní slehne zem. A na vaše 18. narozeniny se najednou objeví, abyste se s ní oženil.

Takto začíná manga Tonikaku kawaii, jejímž hlavním tématem je novomanželský život dvou mladých hrdinů. Úvod možná zní neuvěřitelně a až lacině, faktem ale zůstává, že autor mangy Hata Kendžiró je zatím v ohledu anime adaptací velmi úspěšný. Jeho první manga Hajate no gotoku! se dočkala celkem čtyř řad anime v součtu s více než stovkou epizod. Následovala adaptace mangy Sore ga seijú! a Tonikaku kawaii je tak už jeho třetím kouskem, který dostane anime.

Manga začala vycházet v únoru 2018, v březnu letošního roku se na pultech knihkupectví objevil už desátý souhrnný svazek a momentálně se připravuje i anglická verze. Jako zajímavost můžeme zmínit, že Hata Kendžiró byl v roce 2018 také novomanželem a jeho ženou je seijú Asano Masumi, která je autorkou již zmíněné mangy Sore ga seijú! (zde byl Hato „pouze“ autorem ilustrací).

U připravovaného anime byl zveřejněn štáb a seijú dvou hlavních hrdinů. Tajemnou Juzaki Cukasu namluví Kitó Akari (Jaširo Nene z Džibaku šónen Hanako-kun) a okouzlenému Juzaki Nasovi hlas propůjčí Enoki Džun`ja (Fugo Pannacotta z JoJo no kimjó na bóken part 5: Ógon no kaze). Premiéra je pak stanovena na říjen, tedy letošní podzimní sezónu.

zdroje:   ANN,  Twitter,  MAL