Máte rádi plážový volejbal?

Jakožto skalní fanoušek plážového volejbalu, který nevynechá jediný… No tak dobře, lhát se nemá. Pokud máte rádi léto, slunce a pláže, mohlo by vás zaujmout sportovní anime Harukana Receive ohlášené na letošní letní sezónu. A sportem, o který půjde, bude ženský plážový volejbal. Tím pádem se dá očekávat notná dávka fan servisu, i když v tomto případě by se mělo jednat „jen“ o krásná ženská těla (a ne o perverzní harém anime).

Tomu odpovídá i jednoduše vypadající dějová linie: Haruka, veselá a energická dívka, která se během svého druhého ročníku střední školy přestěhovala z Tokia na Okinawu (ostrov 640 km jižně od centrálního Japonska s teplým subtropickým klimatem), se kvůli své nadprůměrné výšce rozhodne začít s plážovým volejbalem. Oproti tomu její stejně stará, ale vzrůstem malá, sestřenice Kanata nedávno s tímto sportem skončila. Nechá se ale od Haruky přesvědčit k návratu na bílé písky Okinawy, aby pod žhavým sluncem vytvořily novou hráčskou dvojici odhodlanou kvalifikovat se na nadcházející juniorský turnaj.

I když animaci dostalo na starosti nepříliš známé studio C2C, nevypadají první obrázky ani trailer vůbec špatně. Takže… taky jste dostali chuť na nějaký letní koktejl s ledem?