Autor Fairy Tail přislíbil další mangu

Dnes máme dobré zprávy pro fanoušky mangy Fairy Tail. Poté, co loni po 11 letech skončila hlavní série, autor mangy Mašima Hiro na svém twitterovém účtu oznámil další dva nové příběhy ze světa nejslavnějšího magického spolku. Jedna z těchto mang by navíc měla být přímým pokračováním hlavní série. Není prozatím jasné, jestli se kreslení těchto pokračování ujme sám autor, nebo zda bude tyto mangy pouze dozorovat.

Kromě toho byl potvrzen také začátek vydávání Mašimovy zbrusu nové mangy, a to na 30. číslo Kodansha Weekly Šónen Jump, které by v Japonsku mělo vyjít 27. června 2018. Údajně půjde o „novou formu fantasy“ a i v této manze by se měl objevit Plue (stejně jako v obou předešlých autorových mangách Rave Master a Fairy Tail).

A konečně zpráva pro fanoušky anime. Závěrečná série Fairy Tail by se měla na televizních obrazovkách objevit na podzim letošního roku. Jestli i poslední sérii bude produkovat studio A-1 Pictures, prozatím potvrzeno nebylo. Stejně tak uvidíme, zda se v budoucnu dočká anime i Mašimova nejnovější manga.