Soutěž s Cosmangacraft.com

cosmangacraft-com-logoRádi bychom našim čtenářům představili stránky českého projektu Cosmangacraft.com, které se zaměřují na (zatím převážně) české kreslíře a cosplayery. Cílem projektu je zviditelnit jejich práci a podpořit je v podobě nabídky zajímavých doplňků.

Cosmangacraft.com otevřel svůj e-shop dvěma hlavními produkty. Prvním jsou originální sběratelské coscards. Karty jsou číslované, vycházejí v omezeném nákladu a další budou postupně přibývat. Vyznačují se nejenom velikostí klasických karet, jaké znáte z Pokémonů či MTG, ale také použitím speciální duhové folie, která u fotky na přední straně vytváří zářivý efekt.

Druhým, a zároveň stěžejním produktem, který byl iniciační myšlenkou, jsou hrací karty s cosplay tematikou. Balíček obsahuje 52 karet se dvěma žolíky, což je standardní počet pro většinu karetních her. Jednotlivé karty pak zdobí fotky známých českých a slovenských cosplayerů, jako jsou například Germia, TanakhT, Ketrin či Juriet. Většina fotek je vytvořena speciálně pro účely těchto hracích karet.

Nabídka Cosmangacraft.com se bude dále rozšiřovat. Pro naše čtenáře máme exkluzivní informaci, že v lednu a únoru budou zveřejněny dva velmi zajímavé počiny od českých kreslířek. I proto doporučujeme sledovat webové stránky nebo Facebook.

Cosmangacraft.com však není pouze o prodeji. Najdete zde také profily všech kreslířů, cosplayerů a fotografů, kteří s projektem spolupracují. O každém z nich se něco dozvíte, můžete se podívat na ukázky jejich prací nebo případně je kontaktovat, pokud se vám jejich práce zalíbila.

Na závěr pro naše čtenáře přinášíme ve spolupráci s Cosmangacraft.com soutěž o tři balíčky cosplay hracích karet. Šanci na výhru má každý, kdo správně odpoví na následující otázky:

  • Který cosplayer letos vyhrál v mezinárodní soutěži Euro Cosplay a jakou zemi reprezentoval?
  • Kolik bylo vytištěno kusů coskaret vítěze soutěže Euro Cosplay 2016?
  • Jaké jsou přezdívky dvou hlavních fotografů cosplay hracích karet?

Odpovědi zasílejte do 16. prosince na naši e-mailovou adresu soutez [zavináč] konata.cz spolu s vaším jménem a adresou pro zaslání výhry. Šťastní výherci si budou moci s kartami zahrát již na Štědrý den!

zdroj:   Cosmangacraft