Urara Meiročó odhaluje tvůrčí tým

news_xlarge_urara1Letos v březnu jsme se dozvěděli o chystané animované adaptaci mangy Urara Meiročó, za níž stojí autor s pseudonymem Harikamo. Půjde o televizní seriál, jehož premiéry se dočkáme příští rok v lednu, kdy se anime začne vysílat na stanici TBS. Předloha vychází v měsíčníku Manga Time Kirara Miracle!, jehož nové číslo zveřejnilo informace o základních členech tvůrčího týmu.

Režie se ujal Suzuki Jóhei, jenž režíroval film Aki no Kanade a rovněž seriál Šimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Šinai Taikucu na Sekai. Hlavní scénáristkou se stala Akao Deko, která se podílela i na projektech Akagami no Širajuki-hime a Amanču!. Ócuka Mai nakreslil návrhy postav, stejně jako to v minulosti učinil pro anime Hókago no Pleiades a Kono Bidžucubu ni wa Mondai ga Aru!. Animační práce byly svěřenu studiu J.C.Staff.

Předloha vychází od června roku 2014. Doposud vydala materiálu na tři svazky, přičemž ten nejnovější vyšel letos v květnu. V městečku Meiro se shromažďují prorokové a učňové tohoto řemesla. Všeobecně platí, že každá dívka by se chtěla stát nejvyšším prorokem. To se dá říci i o Čije, která však do města přichází i z dalšího nejasného důvodu. Při studiu si najde kamarádky Kon, Koume a Nono.