Poslední informace před premiérou Mob Psycho 100

main_img01Letos v únoru jsme informovali o animované adaptaci mangy Mob Psycho 100, jejíž premiéra je už za rohem. Televizní seriál se začne vysílat v létě a po nedávné aktualizaci oficiálních stránek víme přesně kdy a kde. K premiéře úvodní epizody dojde v úterý 12. července v 0:00 na televizní stanici Tokyo MX, na které vystřídá aktuálně se vysílající Bakuon!!. Nedopatřením pak stránky odhalily pravděpodobnou délku seriálu, neboť zdrojový kód obsahuje předchystané entity pro čtyřiadvacet epizod. Tato informace však oficiálně potvrzena nebyla.

Co se tvůrčího týmu týče, již jsme psali o režisérovi Tačikawovi Juzuruovi, hlavním scénáristovi Seko Hirošim, návrháři postav Kamedovi Jošimičim a hudebním skladateli Kawai Kendžim. Ty doplní režisér zvuku Wakabajaši Kazuhiro, střihač Hirose Kijoši a vedoucí výpravy Kóno Rjó. Na první epizodě budou přímo pracovat Seko Hiroši jako scénárista, Tačikawa Juzuru jako autor obrazového scénáře a režisér a Kameda Jošimiči jako režisér animace. Animační práce má v rukou studio Bones, zatímco o distribuci se postará společnost Warner Bros.

V hlavních rolích uslyšíme Itó Secua a Sakuraie Takahira. Doplní je Ócuka Akio, Macuoka Jošicugu, Irino Miju, Tanezaki Acumi, Hosoja Jošimasa, Satake Uki a Fudžimura Ajumi. Píseň „Refrain Boy“ k závěrečným titulkům nazpívá kapela All Off, jejíž písně se objevily v prvním i druhém openingu anime Heavy Object. Píseň nazvanou „99“ k úvodním titulkům nazpívá nové uskupení Mob Choir, které bylo zformováno čistě pro seriál. Singly k obou písním vyjdou 31. srpna.