Garo odhaluje další plány

CUfy9yrUsAAcqBy.jpg largeV pondělí 23. listopadu byla na japonské akci odhalena budoucnost frančízy Garo. Oznámeno bylo hned několik chystaných zářezů, na které se můžeme těšit. V první řadě šlo o zveřejnění podrobnějších informací o Garo animovaném filmu, o němž jsme věděli od začátku letošního roku. Až do nynějška jsme o něm neměli žádné podrobnosti. Film ponese název Garo: Divine Flame a bude se odehrávat čtyři roky po konci první animované série zvané Garo: Honó no Kokuin. Do kin se snímek dostane již na jaře příštího roku, datum bude upřesněno později. Na krátkou upoutávku se můžete podívat pod článkem.

Pod původním konceptem filmu je podepsán Amemija Keita, autor celé frančízy. Na režisérskou sesli se vrátí Hajaši Júičiró, který režíroval i dějově předcházející televizní seriál. Původní návrhy postav obstaral mangaka Takei Hirojuki. Animační práce si opět rozdělí studia MAPPA a Tóhoku Šinša. Roli kreativního producenta zastává Marujama Masao a produkci jako takovou vede Tóhoku Šinša.

Dále byly oznámeny dvě nové hrané televizní série. První ponese název Garo: Makai Recuden a začne se vysílat na jaře příštího roku, poté co skončí aktuální Garo: Guren no Cuki. V Makai Recuden by se měli setkat všichni hrdinové z předchozích hraných sérií a postavit se proti společnému nepříteli. Druhým seriálem je Zero, který bude vycházet ze stejnojmenné filmové série, která měla premiéru loni na jaře. Nepůjde však o sestřih, nýbrž o nově natočený materiál.