Upoutávka na podzimní Comet Lucifer

75388lPřed dvěma týdny začala společnost Bandai Visual na svém Youtube účtu streamovat hudební klip, v němž se objevila animovaná stopáž z chystané podzimní televizní série Comet Lucifer. Píseň ve videu nazpívala zpěvačka TRUE a rovněž se objeví v anime. Na oficiálních webových stránkách se již objevily informace o tvůrcích, seijú i příběhu série.

Anime vzniká u studia 8bit, které nedávno pracovalo na Grisaia no Rakuen. Na režii spolupracují Kikuči Jasuhito (IS: Infinite Stratos) a Nakajama Acuši (Absolute Duo). Scénář a příběh bude vznikat pod dohledem Nomury Júičiho, který podobnou pozici zastával u anime Bónen no Xamdó. Návrh vzhledu postav a dohled nad animací bude mít na starost Takahaši Júiči, který dělal design postav pro Macross Frontier. V hlavních rolích uslyšíme seijú Óhaši Ajaku a Kobajaši Júsukeho.

Originální příběh je zasazen na planetu Gift, kde se v zemi nachází vzácné krystaly. Hlavní hrdina Sógo žije v těžařském městě a jeho zálibou je sbírání vzácných krystalů. Jednoho dne je zapleten do nepokojů a ztratí se v okolí města. Ve své snaze najít cestu domů najde podzemní jezero, kde objeví modrovlasou dívku s červenýma očima.

zdroj:   ANN