Přehled letních televizních anime sérií 2015

Již dnes začnou japonské televizní stanice dávat první nové anime série a nám tak nadešla chvíle vydat přehled toho, co se bude vysílat. Na úvod tedy musím opět prohlásit, že se jedná čistě o výčet nových televizních sérií, pročež tu nenajdete žádné připravované filmy ani OVA. Přehled také neobsahuje žádné anime zaměřené primárně na malé děti. Ve výsledku zde máme 46 sérií, z nichž 12 je kratšího rázu a v tabulce byly seřazeny na konec. Na letní sezónu je to každopádně slušný výkon, například vloni jsme se dočkali 43 sérií.

V japonských internetových vodách se už samozřejmě uskutečnily ankety zodpovídající otázku, na které anime se tamní otaku nejvíce těší. Dle žebříčku datábaze Charapedia sestaveného z 10 000 zaslaných hlasů, je tím nejočekávanějším dílem nové Durarara!!. I přes svou trochu delší pauzu se pak na druhé místo dostala třetí řada anime Working!! a bronzovou příčku obsadilo pokračování anime o idolech, Idolmaster: Cinderella Girls. Studia A-1 Pictures a Lerche se tentokrát podepsala pod nejvíce titulů.

Mirator: V letní sezóně mě zaujalo několik anime. V první řadě je to Rokka no Júša, za kterým stojí solidní produkční tým a ani upoutávky nevypadají špatně. Podobně to mám i s anime Chaos Dragon. V plánu mám také se podívat i na originální sci-fi anime Classroom Crisis, protože jsem zvědavý, co se z toho vyvine. A dále nesmím zapomenou na třetí řadu Working!!!. A možná si najdu i čas na Overlord, jehož předlohu mi už několik lidí doporučovalo.
Matteas: Letní sezóna toho přináší opravdu hodně. Co si rozhodně nemůžu nechat ujít je pokračování Non Non Bijori a Durarara!!. Stejně tak se těším na pokračování Deremas (THE iDOLM@STER Cinderella Girls) ze zimní sezóny. Z novinek mě zajímá hlavně Sore ga Seijú, anime adaptace jonkomy od Haty Kendžiróa a Asano Masumi ze života seijú, Monster Musume no Ničidžó a pak také Charlotte, nové dílo Maedy Džuna, jehož předchozí práci snad není nutné ani představovat (tím chci říct, že pokud nevíte, kdo je Maeda Džun, tak máte zásadní mezeru). Mezi krátkostopážními kousky jsou pro mě dvě jasné tutovky, a to SuzakiNiši a nová řada Woosera.
SiMiK: Podobně jako pánové nade mnou mě z letní sezóny zaujalo mnoho věcí. Četl jsem novelu Overlord a mangy Gate, Prison School, Monmusu no Iru Ničidžó a Džicu wa Wataši wa, takže mi zvědavost nedá, abych se nekoukl na adaptace. Pokračovat pak budu ve sledování Working!! a To Love-Ru. Z úplně nových věcí jsem asi nejvíc zvědavý na Classroom Crisis a šanci asi dám i Chaos Dragon.

Pokud vám připadne, že jsme na nějaké anime zapomněli, případně najdete chybu v přehledu, uvítáme váš příspěvek v komentářích.

170403 Chaos Dragon: Sekirjú Seneki

Connect, Silver Link
Příběh, který vzešel z herní seance osobností jako je Urobuči Gen (Fate/Zero) či Nasu Kinoko (Fate/Stay Night), se odehrává na malém ostrovním státě, jenž je sevřen většími mocnostmi, které spolu válčí o dominanci nad světem. V této době neustálých bojů navíc ostrov ztratí svého ochránce, Červeného draka, a je tak donucen bojovat za svou nezávislost.
174495 Gangsta.

Manglobe
Původní manga sleduje zločinem protkané město Ergastulum, v němž se rojí všichni od mafie přes násilníky a prostitutky až po zkorumpovanou policii. Někdy je však i pro ty nejšpinavější obyvatele města jistá práce nepřijatelná a v tu chvíli přicházejí na řadu Worick s Nicolasem, kteří jsou za správnou sumičku schopni čehokoliv. Jejich nejčerstvější úkol, vyhladit nový gang, však možná bude příliš i na ně.
169507 Aoharu x Kikandžú

Brain’s Base
Hlavní hrdinka této série, Tačibana Hotaru, na veřejnosti vystupuje jako chlapec a jednoho dne se připlete do světa her o přežití. Společně s člověkem, který ji k nim přivedl, a jedním hentai mangakou vytvoří tým, jenž bude usilovat o to stát se nejlepším v Japonsku v těchto hrách.
170593 Aquarion Logos

C2C, Satelight
Další anime z univerza Aquarion, v jejímž popředí bude stát skupina lidí usilující o utopický svět. Jejich vize ideální společnosti je založena na tom, že se z psané komunikace vytrácí původní úmysl lidí a oni sami se budou snažit hledat chaotické texty, které vznikly rapidním rozvojem lidských kultur. Stejně jako u předchůdců ani tady nebudou chybět mechy.
174862 Džókamači no Dandelion

Production IMS
Adaptace čtyřpanelovky zaměřené na devět dědiců trůnu jedné země, kteří mají nadlidské schopnosti a jsou neustále sledováni kamerovým systémem. Výsledné záběry jsou pak přenášeny poddaným, kteří rozhodnou, kdo se stane novým panovníkem.
173081 Ranpo Kitan: Game of Laplace

Lerche
Příběh tohoto anime se bude odehrávat na střední škole, kde se v nedávné době odehrálo několik vražd. Hlavní hrdina Kobajaši tuto školu navštěvuje a během vyšetřování případů se setká s detektivem Akečim. Kobajašimu přijde natolik zajímavý, že se rozhodne i přes varování svého kamaráda přihlásit se na pozici jeho asistenta.
171038 Ušio to Tora (2015)

MAPPA
Příběh původního díla z počátku devadesátých let se soustředí na chlapce jménem Ušio, jehož rodina spravuje šintoistickou svatyni, v níž přebývá zapečetěný démon. Jednoho dne se Ušiovi podaří prolomit pečeť místnosti, kde je démon uvězněn mocným kopím, které omezuje jeho moc a zabraňuje mu v pohybu. Odhalená přítomnost ďábelské esence však do města v blízkosti svatyně začne přitahovat další nebezpečná stvoření. Chlapec je tedy nucen s uvězněným démonem uzavřít dohodu o jeho propuštění výměnou za ochranu svatyně i města.
174497 Šimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Šinai Taikucu na Sekai

J.C.Staff
Název tohoto díla by se dal přeložit jako „Nudný svět, kde neexistují oplzlé vtipy“ a stejně šíleně jako název vypadá i příběh. Ten se odehrává v dystopickém Japonsku šestnáct let poté, co byla veškerá hrubá a sprostá mluva zakázána Zákonem o veřejném pořádku, mravnosti a zdravé výchově dětí. Hlavním hrdinou je Okuma Tanukiči, jenž je přijat na elitní střední školu dobrých mravů. Brzy je však pozván do rebelské organizace SOX, a to rovnou její zakladatelkou a jediným členem v jedné osobě Kadžó Ajame. Pozvání se rychle změní ve vydírání a Tanukiči je tak nucen se podílet na obscénních teroristických útocích na předsedkyni studentské rady, do které je navíc zamilovaný.
174494 Senki Zeššó Symphogear GX: Believe in Justice and Hold a Determination to Fist.

Satelight
Třetí řada anime, ve kterém dívky zachraňují svým zpěvem svět před zkázou v podobě hrozby zvané Noise. Dívky schopné použít Symphogear, systém, který je jako jediný schopný zneškodnit Noise, jsou spásou lidstva.
173747 Classroom Crisis

Lay-duce
Lidstvo v tomto díle úspěšně kolonizovalo všechny planety ve sluneční soustavě. Anime se bude odehrávat ve čtvrtém Tokiu na Marsu, kde žijí středoškolačky Širazaki Iris a Mizuki Sera. Iris je právě v posledním ročníku střední a má v úmyslu stát se testovacím pilotem, zatímco její kamarádka Sera pracuje jako mechanička na jejím letounu.
173941 Durarara!!x2 Ten

Shuka
Pokračování příběhu o Rjúgamine Mikadovi a jeho přátelích, známých a dalších lidech, kteří se pohybují v trochu temném světle tokijské čtvrti Ikebukuro. Město se opět dalo do pohybu, gangy o sobě začaly dávat více vědět a loutkaři zas tahají za provázky z pozadí.
170372 Gate: Džieitai Kanoči nite, Kaku Tatakaeri

A-1 Pictures
Podle novely veterána japonské armády přijde příběh, ve kterém se uprostřed nákupní čtvrti Ginza v Tokiu objeví záhadná brána. Z ní začnou vycházet středověcí rytíři a množství monster. Poté, co je jejich nápor úspěšně odražen, se japonská vláda rozhodne odpovědět vysláním svých armádních složek do brány. Velitelem jedné z jednotek a zároveň protagonistou je voják a zároveň otaku Jódži Ita. Ve fantaskním světě zjistí, že tamní obyvatelé jsou terorizováni drakem. Společně se svou jednotkou a jistou místní elfkou se snaží přežít ve světě, kde nebezpeční číhá na každém kroku.
174364 Rokka no Júša

Passione
Adaptace novely, jež se po dvakrát umístila v přehledu Kono Light Novel ga Sugoi!, v níž se tamní fantasy svět dostane do ohrožení, když se z hlubin temnot probudí zlý bůh. Aby lidstvo mělo nějakou šanci na přežití, vybral bůh osudu šest hrdinů a dal jim sílu na záchranu světa. Mezi tyto hrdiny patří i Adlet, který se považuje za toho nejsilnějšího muže na zemi. Nicméně na místě, kde se mělo sejít všech šest hrdinů, se jich objevilo sedm. Hrdinové tedy předpokládají, že jeden z nich je nepřítel a počáteční podezření padá právě na Adleta.
174780 Charlotte

P.A. Works
Nový projekt známého autora Maedy Džuna. Na světě jsou mezi studenty tací, kteří mají speciální schopnosti. Jednou z těchto postav je Otosaka Jú, student, který se dokáže vkrást do těla ostatních lidí a využívá tuto schopnost, aby získal správné odpovědi během psaní testů. Jednoho dne se před Otosakou objeví Tomori Nao, předsedkyně studentské rady, která má také speciální schopnost a dokáže se vymazat ze zorného pole jedné osoby. Nao mu sdělí, že každý člověk s nějakou speciální schopností o tuto schopnost jednou přijde, a také jej donutí vstoupit do studentské rady, aby jim pomohl zastrašit ty, jež své schopnosti zneužívají.
174682 Dragon Ball Super

Toei Animation, Fuji TV
Nový seriál ze světa Dragon Ball bude zasazen několik let po porážce démona Búa, kdy si bude Země užívat znovunabytého míru. Ten však ohrozí nový nepřítel, kterému se budou muset Gokú a jeho přátelé postavit na odpor. Svou premiérou na televizní stanici Fudži TV naváže na Dragon Ball Kai, jenž je převyprávěním původního Dragon Ball Z připraveného o výplňový materiál.
173203 Gatchaman Crowds Insight

Tatsunoko Productions
Pokračování anime z léta roku 2013, jež bylo zasazeno do blízké budoucnosti, kdy byla vyhledána skupinka lidí, která má potenciální schopnosti stát se ochránci lidstva proti nejrůznějším mimozemským aktivitám.
173053 God Eater

Ufotable
Anime adaptace populární hry vývojářského studia Shift, jejíž děj je zasazen do Japonska v roce 2071, kdy většina světa byla zničena záhadnými tvory známými jako Aragami. Proti nim však stojí organizace Fenrir, jejíž bojovníci likvidují Aragami za pomoci speciálních zbraní vytvořených z buněk těchto netvorů.
174464 Working!!!

A-1 Pictures
Třetí a poslední řada anime z jedné malé restaurace, kde se dějí nejrůznější podivnosti a personál také není normální. Počínaje hlavním hrdinou, který sám o sobě prohlašuje, že je minicon (osoba, co má ráda všechno roztomilé a malé), přes dívku, jež má chorobný strach z mužů, a šéfkou, co jen konzumuje jídlo restaurace a je bývalou výtržnicí, konče.
173751 Akagami no Širajukihime

Bones
Animovanému seriálu stojí předlohou stejnojmenná šódžo manga, v jejíž centru dění stojí rusovláska jménem Sněhurka, kterou si právě kvůli její barvě vlasů zvolí princ království Tanbarun za svou konkubínu. Děvče z toho příliš nadšené není, pročež se rozhodne z království utéct.
173380 Džicu wa Wataši wa

TMS Entertainment
Protagonistou příběhu původní mangy je Kuromine Asahi, který měl vždy problém s tím, že je na něm okamžitě vidět, když lže. Tuto svou vlastnost se však musí změnit, jelikož se dozví tajemství dívky, do které se zakoukal. Z nějakého důvodu si totiž ostatní lidé v jeho třídě zatím nevšimli, že jejich spolužačka má daleko větší špičáky, než by měla mít, a také přitahuje pozornost netopýrů ve svém okolí.
173916 Non Non Bijori Repeat

Silver Link
Příběh se odehrává na venkově, kde autobus jezdí jednou za dvě hodiny a do nejbližšího knihkupectví to na kole trvá dvacet minut. Ve vesnici je škola, kterou navštěvuje pět studentů napříč různými ročníky. Mezi nimi je i základoškolačka Ičidžó Hotaru, která se z pracovních důvodů svého otce přistěhovala s rodiči z Tokia, kde vyrůstala, ale na venkovský život si zvykla nesmírně rychle. Spolu s kamarádkami Mijauči Renge, Košigajou Nacumi a Košigajou Komari se baví a užívají si každý den jejich obyčejného života.
170464 Overlord

Madhouse
Založeno na novele autora Marujamy Kuganeho, která se odehrává v roce 2138, kdy virtuální MMORPG jsou již realitou. Kdysi populární hra Yggdrasil jednoho nejmenovaného japonského vývojáře je však už na sklonku svého života. Hlavní hrdina, jehož postava nemrtvého mága se jmenuje Momonga, se rozhodne trávit poslední den hry čekáním na své kolegy z guildy a plánuje se nechat vykopnout ze hry až úplným vypnutím serverů. Z nějakého neznámého důvodu však Momonga není ze hry odpojen a NPC, kteří ve hře neměli schopnost běžné interakce, z nenadání ožijí.
171873 Sore ga Seijú!

Gonzo
Sore ga Seijú sleduje osudy několika začínajících seijú a mimoto občas nakoukne i do života jejich zkušenějších kolegů, manažerů či dalších přidružených lidí. Hlavní postavou je Ičinose Futaba, která čerstvě debutovala jako seijú, ale jelikož ničím speciálním nevyniká a je teprve začínající seijú, tak nemá zatím skoro žádnou práci. Nezbývá jí tedy nic jiného než brigádničit a zároveň doufat, že uspěje v dalších konkurzech a získá další role. Jednoho dne se ve studiu potká s dalšími začínajícími seijú, Moesaki Ičigo a Kohanou Rin.
166268 To Love-Ru: Trouble – Darkness 2nd

Xebec
Jak můžete vidět v upoutávce, Rito si i v tomto pokračování série To Love-Ru užije mnoho vzrušujících chvilek. V druhé řadě bychom se však měli také dozvědět, co na pozadí plánuje osoba, která ovládá Meu a jak to ovlivní její starší sestru Jami.
173612 Monster Musume no Iru Ničidžó

Lerche
Anime adaptuje úspěšnou mangu zaměřující se na bišódžo příšery, jež prodala přes 900 tisíc výtisků v Japonsku a populární je také ve Spojených státech. Její hlavní hrdina je jednoho dne zapsán jako dobrovolník do programu, který pomáhá nejrůznějším mytickým příšerám se začleněním do moderní společnosti. Na starost dostane sedmnáctiletou lamii Miiu, která je z jedné části člověk a z druhé osmimetrový had.
173829 Bikini Warriors

Feel, PRA
Anime s takovýmto názvem bude jistě plné příběhu o sličných čtyřech hrdinkách, které se vydají zachránit svět. Aby však mohly překonat zlo, musí nejdříve zlikvidovat příšery, které se jim postaví do cesty, a zároveň obchodovat s vesničany. To vše samozřejmě pouze v jejich úžasném brnění sestávajícího se pouze z bikin.
169137 Gakkó Guraši!

Lerche
V tomto přehledu třetí anime od studia Lerche bude vyprávět příběh tří dívek a jedné učitelky, které se jednoho dne rozhodnou přespat na škole v rámci aktivit jejich kroužku. Později však zjistí, že jsou jedny z posledních přeživších zombie epidemie a škola se tak stane jejich nuceným novým domovem.
173049 Himóto! Umaru-čan

Doga Kobo
Protagonistka Umara vypadá na první pohled ideální slečna. Je krásná, daří se jí ve škole a je i sportovně nadaná. Nicméně není všechno zlato, co se třpytí. Jakmile totiž dojde domů, tak se chová přesně naopak a o nějaké spořádanosti nemůže být ani řeč Tomu odpovídá i název anime, kde slovo Himouto je slovní hříčka složena ze slov imouto (mladší sestra) a himono (slangové označení člověka, který se na veřejnosti chová vzorově, ale doma je z něj někdo úplně jiný).
170206 Džundžó Romantica 3

Studio Deen
Třetí sezóna příběhu pro fanynky BL sledující, jak se se svým turbulentním vztahem vyrovnají vysokoškolák Takahaši Misaki a spisovatel Usami Akihiko.
165535 Kúsen Madóši Kóhosei no Kjókan

Diomedea
V letní sezóně jediné anime od studia Diomeda adaptuje novelu autora Morobošiho Júa, kde lidstvo žije na létajících městech, protože ze země bylo vyhnáno magickým obrněným hmyzem. Nicméně lidé se bez boje nevzdávají, a proto vznikly speciální jednotky čarodějů, které mají za úkol s tímto hmyzem bojovat. Protagonista Eidži Kanata, žijící ve městě čarodějů Misutogan, byl kdysi známý jako „Černý šermířský mistr“, elita speciálního týmu S128. Nyní je ale znám pouze jako zrádce téhož týmu. Jednoho dne je však pověřen výukou týmu E601, který je složen ze tří výstředních dívek a utrpěl porážku již desetkrát za sebou.
173872 Prison School

J.C.Staff
Prison School vypráví příběh pětice chlapců, jenž se rozhodli vstoupit na někdejší dívčí školu, která nově otevřela své dveře i zástupcům opačného pohlaví. Kluci ovšem ze svých snů o nekonečném harému brzy vystřízliví, když jsou po incidentu v dívčích sprchách lapeni a neoficiální školní radou uvrženi do školní věznice. Situaci příliš nenapomáhá ani fakt, že tato rada sestává výhradně z dívek, které nemají k mužům obecně příliš vřelý vztah. Na pětici tak čekají perné chvilky, neboť rada nechce zůstat u uvěznění, ale hodlá svým vězňům zařídit úplný vyhazov ze školy.
174949 Idolmaster: Cinderella Girls Second Series

A-1 Pictures
Pokračování ze zimní sezóny. Agentura 346 Production, ve které již dlouhá léta působí spousta herců a zpěváků, se teprve nedávno rozhodla vstoupit i na pole idol průmyslu. Zahájila proto takzvaný Projekt Cinderella, jehož cílem bylo najít adeptky na výjimečné idoly a vychovat z nich populární hvězdy, které budou zářit a zapojovat se v nejrůznějších odvětvích zábavního průmyslu. Jelikož je 346 Pro známá agentura, tak i tlak a očekávání jsou ze všech stran velmi vysoká.
170469 Fate/Kaleid Liner Prisma Illya Zwei Herz!

Silver Link
Třetí série z alternativního světa série Fate/Stay Night, v němž Illya žije obyčejný život školačky společně se svým bratrem Širóem a o nějaké magii zprvu neměla ani potuchy. Nicméně jednoho dne se jí do cesty připletla hůlka, která z ní udělala mahó šódžo.
173744 Okusama ga Seitokaičó!

Seven
První z kratších sérií začne kandidaturou středoškoláka Izumiho Hajaty na předsedu školní rady. Když už to vypadá, že zvítězí, vstoupí do hry svérázná Wakana Ui. Její předvolební proslov o liberalizaci lásky doplněný vhazováním kondomů mezi studenty jí zajistí vítězství a Hajata se tak stane pouze místopředsedou. To je však pouze začátek. O pár dnů později se novopečená předsedkyně objeví u něj doma a oznámí mu, že se stane jeho ženou. Může za to dávná dohoda jejich rodičů uzavřená pod vlivem alkoholu.
165164 Hetalia: The World Twinkle

Studio Deen
Čtvrtá série kraťasu, který se vrací po dvou letech s téměř nezměněným produkčním týmem oproti předchozí sérii. Vystupovat v něm opět budou karikatury mocností z meziválečného období na počátku dvacátého století.
173059 Miss Monochrome The Animation 2

Sanzigen, Liden Films
Pokračování anime o android bytosti Miss Monochrome, která se snaží stát se populární aidoru, ale ať dělá co dělá, tak se jí to nedaří. Vyrábí svoje nendoroidy, zkouší upoutat pozornost zeleninou či vystupuje jako race queen, ale ne a ne se přiblížit populární aidoru Kikuko, kterou obdivuje.
174853 Wakaba Girl

Nexus
Konaši Wakaba pochází z bohaté rodiny a na první pohled vypadá jako elegantní dívka z dobrých poměrů. Obdivuje však modní styl gjaru, který se vyznačuje tím, že velmi vybočuje ze standardního japonského vkusu, kdy si dívky například nechají odbarvit vlasy a dají na sebe tunu makeupu. Kamarádí se také s dalšími třemi dívkami: nevinnou Moeko, náladovou Mao a fudžoši Nao.
170070 Wooser no Sono Higuraši Mugen Hen

Sanzigen
Další anime s krátkými epizodami od studia Sanzigen bude již třetí řadou sledovat Woosera, záhadné žluté zvíře se třemi tečkami na tváři, které tvoří jeho nos a oči. Wooser miluje peníze, maso, dívky a školní uniformy. Wooser sice vypadá jako roztomilé zvířátko, ale jeho povaha a osobnost má k roztomilosti velmi daleko.
174519 Kurajami Santa

Ilca
Hororová krátká série odehrávající se na Kjúšú v roce 1960 bude sledovat Santu, vyslance z pekla, který má za úkol kontrolovat hranice mezi jeho a lidským světem. Tato mise mu umožní setkat se s mnoha lidmi a nadpřirozenými tvory.
173992 Venus Project: Climax

Nomad
Šestiepizodní anime z blízké budoucnosti, v níž se japonské idoly utkávají v soubojích nazvaných Formula Venus. V této soutěži musí idoly v živých výstupech ukázat hlavně svou odhodlanost a dovednost. Anime pak bude sledovat účastnice Formule Venus, kterak bojují o své místo na světle.
173826 Wakako-zake

Office DCI
Protagonistkou tohoto kraťasu bude šestadvacetiletá Murasaki Wakako, která se vždy ráda dobře nají a nějakým tím saké také nepohrdne, obzvlášť když se jí v práci moc nedaří. Na tom by nebylo nic divného, ale Wakako chodí zásadně sama a komunikace s ostatními lidmi ji vyloženě obtěžuje.
173877 Teekjú 5

Earth Star Entertainment, Millepensee
Pravidelná porce Teekjú je zpátky již ve své páté sezóně, která opět bude sledovat osudy čtyř členek školního tenisového klubu. I přes toto sportovní zasazení se dívky k samotné hře prakticky nedostanou, a když už ano, běžný tenis to rozhodně nepřipomíná.
173878 Million Doll

Asahi Production
Další kratší anime o idolech bude mít trochu netradiční hikikomori hrdinku, která má schopnost udělat idol populární tím, že o ní začne blogovat. Její sympatie získá dívka s přezdívkou Itorio, avšak plány hlavní hrdinky se pokusí překazit dva konkurenční idoly.
174892 Suzakiniši The Animation

Feel
Pětiminutovka inspirovaná radio pořadem SuzakiNishi, vysílaném na A&G Bunka Housou, jež v neoficiálním hlasování o nejoblíbenější seijú radio pořad obsadil loni s přehledem první příčku. V anime ztvární Suzaki Aja a Niši Asuka samy sebe jakožto dvě středoškolačky, které přestoupí na novou školu. Aja je až příliš upřímná dívka, která dokáže říct komukoliv cokoliv, a Asuka zas nejde pro smích daleko a jako člověk z oblasti Kansai má dobrý smysl pro humor.
173714 Dančigai

Dream Creation
Klasický kraťas, který bude adaptovat čtyřpanelovku, sdílí velkou část svého tvůrčího týmu s anime Military!. Příběh tohoto díla se zaměří na sourozence Mucuki, Sacuki, Uzuki, Jajoi a Harukiho, kteří spolu všichni bydlí v jednom bytě.
173876 Makura no Danši

Assez Finaud Fabric, Feel
Série, jež bude vyprávět příběh z pohledu první osoby neznámé dívky, která si vyzkouší, jaké je to usínat vedle dvanácti naprosto rozličných bišónenů. Producenti se navíc nechali slyšet, že záměrem anime by mělo být ulehčit unaveným srdcím.