Další řada To Love-Ru Darkness už v létě

ce1aa4a696fb66b50874e5f4386eb819Je tomu již několik měsíců, co společnost Šueiša přišla na své akci Jump Festa 2015 s informací, že se anime To Love-Ru Darkness dočká nové televizní série. Pro další festival, tentokrát AnimeJapan 2015, který se koná právě dnes v tokijském Big Sight, si přichystala oznámení o premiéře, jež padla na letošní letní sezónu začínající v červenci. Pro předání této zprávy fanouškům se společnost rozhodla využít reklamních poutačů, jež byly rozmístěny po místě akce. Fotku těchto bannerů si můžete prohlédnout pod článkem.

Na oficiálních stránkách To Love-Ru se také nedlouho po prvotním ohlášení objevil produkční tým, který nedoznal vůbec žádných změn oproti první řadě. Výčet tvůrců tak můžete najít ve starším článku. Ke změnám by nemělo dojít ani v seijú obsazení hlavních postav.

Na akci dnes byly také představeny interpretky nových znělek, o čemž informoval Twitter účet To Love-Ru Darkness. Hlas v úvodní písni stejně jako v první sérii bude patřit zpěvačce Ray. Na konci každé epizody pak uslyšíme Kawadu Mami, kterou můžete znát například díky písni Hišoku no Sora, jež byla jednou z úvodních znělek anime Šakugan no Šana.

CAmTmoMUIAIsKhY.jpg large