Jarní sladkosti od Lindt

lspZnámý švýcarský výrobce čokolády, Lindt, se v Japonsku se sortimentem svých sladkostí neomezuje pouze na tabulky čokolády a bonboniéry, jako je tomu u nás. Ve vybraných městských částech Tokia (a v jednom případě Nagoji) provozuje vlastní obchody/kavárny, v jejichž nabídce figurují taktéž různé čokoládové nápoje nebo makronky. A přestože i v Zemi vycházejícího slunce je zima stále v plném proudu, Lindt zde začne už 20. února vítat jaro se dvěma novými produkty v barvě rozkvetlých sakur.

Tekutou částí této sézónní nabídky je chlazený čokoládový nápoj zvaný Lindt White Chocolate Sakura Iced Drink. Vedle bílé čokolády patří mezi jeho ingredience třešně Amarena nakládané v sirupu a pyré z třešní Morello. Jako ozdoba poslouží kousky bílé čokolády a v kavárnách, kde bude možné si tento nápoj vychutnat ve sklenici (Ginza a Jijugaoka), bude přidáván ještě okvětní lístek sakury kandovaný v třešňovém sirupu. Lindt White Chocolate Sakura Iced Drink se bude ve sklenici prodávat za 1 388 jenů (288 korun), v kelímku s sebou za 772 jenů (160 Kč) a v nabídce bude do 14. dubna.

lsp02

K zakousnutí budou připraveny makronky, které se v prodejnách Lindt nazývají Delic. Náplň jejich jarní varianty bude vyrobena z krému ganache z bílé čokolády, třešňového pyré a sirupu se sakura příchutí. Prodávat se budou po 302 jenech za kus (62 korun). Sakura makronky bude u Lindt možné zakoupit do 30. dubna.

lsp03