Originální série Plastic Memories

plastic_memories Ve čtvrtek se na oficiálních stránkách chystaného originálního anime Plastic Memories objevily nové podrobnosti, včetně druhé upoutávky. Ta nám představuje hlavní postavy, jejich seijú a tvůrčí tým. Podívat se na ni můžete níže společně i s první upoutávkou, která byla zveřejněna již dříve.

Příběh je zasazen do nedaleké budoucnosti, kde jsou androidi téměř k nerozeznání od lidí. Nicméně vzhledem k dostupným technologiím mají životnost pouze něco málo přes 9 let. Protagonista Mizugaki Cukasa patří do týmu, jehož úkolem je stahovat z oběhu androidy na pokraji životnosti.

Za námětem stojí Hajaši Naotaka, který se podílel na scénáři u her Steins;Gate a Robotics;Notes. Animace vzniká ve studiu Dóga Kóbó, jež v poslední době připravilo například anime Mikakunin de Šinkókei. Na tom pracoval na pozici režiséra Fudžiwara Jošijuki, který se stejné pozice chopil i zde. Nakadžima Čiaki připravila návrhy postav, které si můžete prohlédnout dole pod textem. Společně s Kikuči Ai pak vykonávají funkci hlavního režiséra animace.
1. upoutávka:
http://www.youtube.com/watch?v=LlwzkLARyZ4&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque
2. upoutávka:
http://www.youtube.com/watch?v=Lfv9Pgs12ig&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

zdroje:   Crunchyroll,  ANN