Ósacké „kavárny“ pro milovníky taiiku-zuwari

tzV květnu proběhla v Ósace policejní akce zaměřená na tamější reflexologické salóny, jež lákaly zákazníky na džošikósei, tedy středoškolačky. Vedle klasických masáží nohou nabízela tato zařízení služby, jako je čištění uší, čtení z ruky či odpočinek s hlavou položenou na klíně vybrané dívky oblečené do školní uniformy. Spíše než služby samotné byl trnem v oku ósackých úřadů fakt, že personál těchto salónů tvořily povětšinou dívky mladší 18 let. Výsledkem policejního zátahu bylo zatčení tří majitelů salónů pro podezření z porušování zákonů na ochranu dětí. Nyní se ósacké podniky se středoškolačkami vrací zpět, ovšem se zcela novým konceptem.

Jsou jimi taiiku-zuwari café. Taiiku-zuwari jste bezpochyby už viděli v manze nebo anime. Jedná se o způsob sezení praktikovaný žáky a studenty japonských škol například během tělesné výchovy. Dotyčný sedí na zemi, nohy má pokrčené tak, aby měl kolena ve výši hrudníku a rukama si objímá holeně. V případě dívek se přirozeně jedná o ten asi nejjednodušší způsob, jak jim vidět pod sukni.

Taiiku-zuwari kavárny nejsou kavárnami v pravém slova smyslu. Jak popisuje častý návštěvník těchto podniků, nepodává se zde žádné jídlo ani pití, nicméně je možné přinést si s sebou nějaký nápoj z automatu před vchodem. Za 2 000 jenů (cca 400 Kč) dostane zákazník možnost si 20 minut povídat s dívkou ve školní uniformě či úboru do tělocviku. Dotýkat se jí při tom ale samozřejmě nesmí. Za příplatek je možné se s vybranou dívkou přesunout do jiné místnosti. Zde dívka při rozhovoru sedí na zemi v taiiku-zuwari a zákazník má tak hezký výhled pod její sukni.

zdroj:   RocketNews24