Další novinky ke Sword Art Online: Hollow Fragment

saohfsV posledních dnech se nám nahromadilo hned několik novinek kolem hry Sword Art Online: Hollow Fragment. Nejdůležitější z nich vyplynula z interview magazínu Famitsu s producentem hry Futamim Josukem a autorem předlohy Kawaharou Rekim. Pan Futami v tomto rozhovoru mimo jiné zmínil, že Hollow Fragment již nyní překonal prodeje svého PSP prequelu Infinity Moment, a tak se pomalu začíná plánovat jeho pokračování. Zda by i tento sequel byl zasazen do původního SAO, nebo by se posunul do ALO/GGO, prozrazeno už nebylo.

Se zmíněným VRMMORPG Gun Gale Online, v němž se odehrává děj aktuálně vysílané druhé série anime, souvisí i další novinka, kterou je další z mnoha DLC pro Hollow Fragment. Toto DLC je ovšem zajímavé tím, že obsahuje avatary, které Kirito a Sinon používají v GGO. Na krátké související promo se můžete podívat níže.

http://youtu.be/XO60loSMLCE

A na konec tu máme hned dvě špatné zprávy po všechny, kdož čekají na západní vydání Hollow Fragment. To se totiž opozdí a namísto v červenci se na PlayStation Store objeví až 19. srpna v Severní Americe a 20. srpna v Evropě. Tou druhou nepříliš pozitivní zprávou je, že pro západní verzi hry prozatím nebude dostupná masivní aktualizace, jež pro japonskou verzi hry vyjde 10. července. Futami Josuke v rozhovoru pro server Siliconera uvedl, že o lokalizaci a uvolnění tohoto updatu mimo Japonsko se zatím pouze uvažuje.