Vocaloidí makronky od FamilyMart

hmfmcMakronky – pestrobarevné cukrovinky v podobě malých bochánků z křehkého mandlového těsta spojeného různými náplněmi. Přestože vypadají velice jednoduše, jejich výroba není nijak snadná, od čehož se odráží vyšší cena tohoto pamlsku. Makronky pocházejí z Francie, nicméně oblíbené jsou po celém světě, Japonsko nevyjímaje. A právě limitovaná kolekce makronek je novým produktem pokračující kolaborace japonského obchodního řetězce FamilyMart s Hacune Miku.

Každé balení Hacune Miku Family Macaron Collection bude obsahovat deset makronek zasvěcených jednotlivým Vocaloidům. Pouze Miku dostala po dvou makronkách, ostatní Vocaloidi od Segy zde mají jen jednu. Nezapomnělo se ovšem ani na Fanloidky Akitu Neru (DEN2), Yowane Haku (DTM) a na UTAU Kasane Teto (0401). FamilyMart uvádí, že tyto makronky jsou vyrobené z těch nejlepších ingrediencí včetně španělských mandlí Marcona, jež jsou považovány za nejluxusnější a nejdražší mandle na světě, a belgické čokolády.

Kolekce vocaloidích makronek vyjde na 2 500 jenů (necelých 500 Kč) a je možné si ji objednat pouze na eshopu famima.com. Ten je bude rozesílat koncem července.

hmfmc02

zdroj:   SGCafe