Nové anime s idoly

locodol Na oficiálních stránkách anime adaptace čtyřpanelovky Fucú no Džošikósei ga [Locodol] Jattemita. se objevila nová upoutávka, ve které se mimo jiné objevují i informace týkající se seijú obsazení. Kromě toho byl již dříve oznámen i produkční tým a datum premiéry, která bude letos v červenci.

Příběh začíná, když je středoškolačka Nanako (Itó Miku) požádána svým strýčkem, aby se stala místním idolem. Společně se svou kamarádkou Jukari (Misawa Sačika) se tedy vydají vstříc zábavnímu průmyslu. Pomalu ale jistě se začnou objevovat v televizi, dávají rozhovory, a dokonce mají i vlastní koncerty.

Animace se chopilo studio Feel, které můžete znát například z poslední série Minami-Ke nebo Papa no Iukoto o Kikinasai!. Režie se ujmul Nawa Munenori, který má již dostatek zkušeností s komediemi, jako byly například KissxSis nebo Nogizaka Haruka no Himicu. Scénaristkou je Ajana Juniko, jež psala scénař například k Denpa Onna to Seišun Otoko. Návrh postav pro anime má na starosti Šimizu Jumi, která se podílela například na Šinsekai jori.

https://www.youtube.com/watch?v=Nss1rf1u0Yo

zdroje:   ANN,  Crunchyroll