Další harémovka v přípravě

rokujouma_no_shinryakushaNa každoročním veletrhu AnimeJapan 2014, dříve známém jako Tokyo International Anime Fair, bylo oznámeno, že se chystá anime adaptace light novely Rokudžóma no Šinrjakuša!?, které se dočkáme již v létě. Zároveň byly spuštěny oficiální stránky anime a účet na Twitteru.

Celý příběh se točí okolo chlapce jménem Satomi Kótaró. Jeho otec se musel kvůli práci nečekaně odstěhovat, takže si Kótaró musel najít nové bydlení, což zvládl velmi snadno a za dobrou cenu. Jak se ale záhy ukázalo, tak v tom byl jeden háček – v jeho pokoji totiž straší. Strašidlem je roztomilá dívka, která se ho pomocí všelijakých naschválů snaží z pokoje vyhnat. A aby toho nebylo málo, otravovat ho začne také dívka s magickými schopnostmi, mimozemšťanka či slečna z podzemí.

Light novela vychází od roku 2009 a za tu dobu stihlo vyjít již 14 svazků. Rovněž tato light novela inspirovala mangu, která začala vycházet v minulém roce. V anime se představí seijú Nakamura Júiči, Suzuki Tacuhisa, Júki Aoi, Taketacu Ajana, Suzuki Eri, Ómori Harumasa, Tazawa Masumi a Naganawa Maria. O ending se postará duo petit milady, tvořené Júki Aoi a Taketacu Ajanou.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll