Kolekce spodního prádla podle Sailor Moon

smlZimní anime sezóna nám pomalu klepe na dveře a s ní i nová adaptace známé mangy Bišódžo Senši Sailor Moon od Takeuči Naoko. Napříč odvětvími se někteří výrobci již chopili příležitosti a začínají trh zaplavovat různým tematickým zbožím. Jedním z takových výrobců je japonská módní společnost Peach John, která ve spolupráci s Bandai připravila kolekci Sailor Moon spodního prádla.

Kolekce je určena něžnému pohlaví a nutno uznat, že dámy mají z čeho vybírat. Nejprve zde máme troje kalhotky. Ty se liší barevným provedením i obrázkem postavy Sailor Moon na zadečku. Nabízeny jsou po dvou kusech za 1 800 jenů (350 Kč) ve velikostech S, M a L. Dívky a ženy, které chtějí mít oba kousky spodního prádla sladěné, mají na výběr ze dvou souprav kalhotek s podprsenkou (velikost 65B až 75D) za 3 980 jenů (770 korun). Na spaní jsou připraveny dva druhy pyžamek sestávajících se z krátkého trička a šortek. Jedno vyjde na 4 980 jenů (970 Kč).

Zlatým hřebem jsou ovšem sety „transformačního“ prádélka vycházejícího z designu kostýmů pětice hlavních mahó šódžo, tedy Sailor Moon, Sailor Mercury, Sailor Mars, Sailor Jupiter a Sailor Venus. Každou soupravu tvoří podprsenka s typickým námořnickým límcem, kalhotky a stužka na krk. Podprsenka i kalhotky jsou navíc ozdobeny velkou mašlí, kterou však lze odepnout. Cena jednoho setu činí opět 4 980 jenů.

Prádlo z této kolekce je možno pořídit přímo z Peach John nebo z Premium Bandai, a to do 25. prosince. Všechny transformační sety jsou ovšem už vyprodány.