Kočičí duo od Max Factory

01V loňském roce vydala společnost Max Factory tuto kočičí verzi figurek Hasegawy Kobato a Takajami Marie. Ani letos Max Factory nezahálí a svoji neko sbírku z Haganai si tak můžete nově rozšířit o Mikazuki Jozoru a Kašiwazaki Senu.

Všechny čtyři dívky spojuje oblečení, které se v jednotlivých provedeních liší pouze barvou. Kočičí ouška a ocásek s mašlí jsou tedy něco jako standardní výbava, kterou každá z přítomných dívek navíc obohacuje vlastním gestem.

Jozoru zastihneme se stydlivým výrazem ve tváři a rukama v typickém kočičím gestu. Sena se svým úsměvem naopak vypadá, že si pozornosti, které se jí v kočičím kostýmu dostává, maximálně užívá. Prozíravým a nepochybně předem naplánovaným krokem od Max Factory bylo, že všechny čtyři figurky spolu skvěle ladí. Jak je vidět na tomto obrázku, jistě stojí za to pořídit si celý tento kočičí kvartet.

Figurky v měřítku 1/7 vypadají v každém případě dobře i samostatně. Novou Jozoru a Senu seženete na AmiAmi, kde každá přijde na 7 210 jenů (1 430 Kč). Na trhu se objeví příští rok v dubnu.