Alisa Amiella v podání Alphamaxu

01Post figurky minulého týdne si vybojovala Alisa Ilinichina Amiella od společnosti Alphamax. S Alisou mající původ ve hře God Eater Burst pro PSP si její tvůrci vskutku vyhráli. Do úrovně zpracování dle mého soudu převyšuje loňskou Alisu od společnosti Plum. Kromě toho se objevili ještě dva garážové kity, z nichž jeden nestojí příliš za pozornost a druhý se tvůrcům sice podařil, ovšem komerčním verzím se nemůže rovnat.

Nová Alisa je zachycena v dynamické póze, přičemž v pravé ruce svírá svoji biomechanickou zbraň známou jako God Arc. Její čepel je pak uchycena držákem na konci průhledné tyčky, která se stará o stabilitu figurky. Pochvalu si jistě zaslouží i samotný podstavec, který umocňuje celkovou atmosféru. Alisa je oblečena do svého charakteristického oblečení, pročež se jistě nevyhne mnoha zvídavým pohledům na svoje pantsu.

Figurka vyjde v měřítku 1/8 (20 cm) příští rok v dubnu a na AmiAmi ji lze předobjednat za 9 520 jenů (1 880 Kč). Pokud by vás zajímaly její další fotografie, můžete zavítat na Culture Japan.

zdroje:   Alphamax,  MFC