Senjougahara v atraktivním podání Kotobukiye

Známá společnost Kotobukiya, jejíž produkce nás pravidelně zásobuje zdařilými figurkami, pro tentokrát zaměřila svoji pozornost k anime sérii Monogatari. Fanouškům tak poskytla příležitost, jak si do své sbírky zařadit tsundere přítelkyni Araragi Koyomiho, Hitagi Senjougaharu. A jak již bývá u Kotobukiye zvykem, máme se na co těšit.

Senjougahara si s úsměvem posedává na židli, přičemž má elegantně a zároveň vyzývavě přehozenou nohu přes nohu. Figurka je zasazena do prostředí opuštěné školy, která se v anime poměrně často vyskytuje. V tomto podání se konkrétně jedná o výjev ze třetí epizody Nisemonogatari. Senjougahara se oblékla do oblíbené růžové halenky, bílé sukně a dokonce si na tváři vykouzlila letmý úsměv. Jako doplňky pro pozdní večer zvolila kovová pouta a sodovku, jejíž růžový obsah vylévá na zem.

Sličná tsundere má k dispozici dva druhy účesů, nejedná se tedy o další samostatnou variantu figurky. Navíc je možné Senjougahaře zaměnit pravou paži s pouty za alternativní, kde má ruku zvedlou u obličeje a z ukazováčku jí stéká kapka sodovky. Pokud si vás figurka získala, máte možnost si ji předobjednat buď tradičně na AmiAmi za 7 730 jenů (1 509 Kč) nebo můžete vsadit na tuzemský Svět Komiksu (1 880 Kč). K oficiálnímu uvedení figurky na trh dojde v průběhu ledna příštího roku.