Představena nová postava pro třetí Madoku

Před pár dny byl znovu aktualizován oficiální web pro Madoka Magica filmy a všechny fanoušky překvapil informací o nové postavě, která se ve třetím filmu s podtitulem Příběh vzpoury objeví. Nová mahou shoujo se jmenuje Nagisa Momoe a kromě oficiálních nákresů se o jejím pozadí nic víc neví. Není známo, proč se magickou dívkou stala, ani proč se k nám již známé pětici dívek přidala. Víme ovšem, že hlas ji bude propůjčen Asumi Kanou (Nyaruko v Haiyore! Nyaruko-san, Taneshima Popura v Working!!). Fanoušci spekulují, že by se mohlo jednat o lidskou podobu čarodějnice Charlotty, která si získala svou slávu třetím dílem televizní série. Na oficiální nákresy se můžete podívat níže v galerii.

O několik dní později bylo v japonské televizi odvysíláno v rámci ranního televizního programu Mezamashi Terebi pár nových záběrů z filmu společně s rozhovorem s Yuuki Aoi, seiyuu Madoky. Mimo jiné během rozhovoru představila i nového nepřítele, Nightmare, a zdůraznila, že se tentokrát o čarodějnici nejedná a že místo tradiční 2D animace studio natočilo záběry skutečné loutky a ty potom do filmu přidalo.

(Jelikož bylo video od původního vydání článku smazáno, pokračujte na Dropboxový mirror.)

A konečně, včera se začala v japonských televizích vysílat nová upoutávka, která obsahuje kromě několika dalších nových záběrů i ukázku filmového openingu nazvaného „Colorful“ od ClariS. Jak si vyložíte záběr, ve kterém si Homura zničí svůj vlastní soul gem, už nechám na vás.

http://www.youtube.com/watch?v=IxVNuxeDFFs&fs=1&feature=oembed&wmode=opaque

Aktualizace 17. 9.: Na japonských webových stránkách animeanime.jp se objevila další upoutávka, podívejte se na ni níže.

zdroje:   SGCafe,  ANN,  ANN