Pokračování anime K bude film

O tom, že se chystá pokračování anime K, jsme váš již informovali na začátku letošního roku. Ale až minulý týden bylo oznámeno, že pokračování tohoto u nás relativně populárního anime (3. místo v naší anketě) nebude série, jak se očekávalo, ale film. Tyto informace vydal do světa distributor Animate, takže o jejich pravdivosti není pochyb. Mýlka pravděpodobně vznikla z důvodu, že nový projekt byl oznámen jako „pokračování“. Faktem ale je, že v oficiálních zprávách o televizní sérii nikdy řeč nebyla.

Zatím i nadále nejsou známy podrobnosti ohledně tvůrců, ale vzhledem k tomu, jakým způsobem bylo pokračování prvotně oznámeno (na konci posledního dílu anime), se dá očekávat, že na něm bude opět pracovat studio Go Hands (Mardock Scramble, Seitokai Yakuindomo) společně s dalšími tvůrci. Novinkou je pouze to, že film bude mít premiéru někdy v příštím roce.

Příběh se točí okolo středoškoláka Yashiry. Ten žije typickým studentským životem, dokud není označen za vraha jednoho člena tamního velkého klanu a nezačne být kvůli tomu pronásledován.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll