Druhý Code Geass: Akito the Exiled až v září

Neustále odkládaný druhý díl filmového Code Geass: Akito the Exiled, jenž volně navazuje na původní Code Geass sérii, zná snad konečně své finální datum premiéry. To bylo nakonec stanoveno na 14. září a oficiální stránky začaly streamovat i nový trailer, který toto datum potvrzuje.

Loni v létě měl premiéru první díl, který odstartoval nový příběh časově se odehrávající mezi oběma řadami původního seriálu a je zasazen do Evropy. Hlavním hrdinou je japonský voják Hyuuga Akito, který pod vedením původně britské aristokratky Leily Malkal bojuje na evropské straně barikády proti samotné Británii.

Spin-off představil celou řadu nových postav v čele s hlavním hrdinou Akitem a jeho krásnou nadřízenou, a také poprvé dovolil nahlédnout do pozadí evropských zemí, kterým se původní série vyhnula. Druhý díl pak slibuje návrat i několika původních postav jako jsou Kururugi Suzaku a C.C.

Celkem jsou plánovány čtyři díly a nejnovější trailer na druhý díl si můžete pustit níže.

Pro menší připomenutí přidávám i trailer na první díl, v němž můžete slyšet song „More than Words“, který pro sérii složila Kanno Youko.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll