Asučina čapka a mikina z posledního EVA filmu

Pro zapálené fanoušky či prostě pro všechny vášnivé sběratele všeho, co se týče Asuky Langley Shikanami z Evangelionu, přichází další výzva ke koupi. Ten, kdo je obeznámen s dějem prozatím posledního Evangelionu Q, si jistě vybaví Asuku pobíhající po palubě AAA Wunder, oblečenou v pilotovacím obleku EVY 02, přes který má červenou sportovní mikinu a na hlavě černou čepici. A právě ona mikina a čepice jsou nyní k mání od společnosti Movic.

Asuka má na hlavě, jako i ostatní piloti, speciální propojovací zařízení pro lepší synchronizaci se svojí jednotkou 02. Čapka na takovou situaci pamatuje a budí díky tomu dojem kočičích oušek. Kromě této roztomilé maličkosti se i nadále drží filmové předlohy a nechybí jí ani dva kovové odznáčky. Na čapce jsou sice každý zvlášť, nicméně je možné objednat si je v samostatné objednávce, kde jsou k sobě ovšem napevno spojeny v jeden celek. Čepice je dělaná pro obvod hlavy 56 cm a lze ji navíc doupravit pomocí stahovacího pásku v zadní části.

Mikina se zipem je vyrobena ze 100% polyesteru a zachovává si svůj jednoduchý vzhled bez jakýchkoliv přidaných nápisů či log. Ohlášeny byly prozatím pouze dvě velikosti, M a L.

Nakonec se dostáváme k ceně, která činí 3 150 jenů (616 Kč, vydání v srpnu) za čapku s odznaky, 525 jenů (103 Kč, vydání v červnu) za samotné odznaky a 7 140 jenů (1 397 Kč, již dostupná) za sportovní mikinu. Páska přes oko, která v rámci této kolekce vyšla již na začátku roku, byla velmi rychle vyprodána. Díky popularitě Evangelionu, která je umocněna novými filmovými zpracováními, se dá čekat, že i zmíněné zboží na obchodních pultech nevydrží příliš dlouho.