Roztomilá loli Kobato v podání Kotobukiye

Před pár dny jsme informovali o nové figurce Hasegawy Kobato od společnosti Media Factory. Po nepříliš dlouhé době tu máme další Kobato, protentokrát odspolečnosti Kotobukiya, známé svým zdařilým zpracováním figurek. Kdo četl náš nedávno publikovaný článek o 31. Miyazawa Model Exhibition, mohl si nové Kobato všimnout hned v úvodním obrázku článku.

Kobato s úsměvem na tváři klečí na židli a na pažích ji spočívá její společník, růžovobílý záplatovaný králík. Kobato se nam neukazuje jinak než v jejích oblíbených gothic lolita šatech a s červenou kontaktní čočkou v pravém oku. Za zmínku u zpracování figurky jistě stojí i efekt přechodu vlasů k poloprůhledným konečkům. Díky tomu, jak příhodně Kobato klečí dalo opět podmět k diskuzím na My figure collection, jaké asi tak Kobato bude mít kalhotky (jsou černé). Podoba figurky vychází z této ilustrace, jejíž autorem je Buriki.

Figurka je v měřítku 1/8 (16,5 cm) a její uvedení na trh je stanoveno na říjen. Kdo si chce roztomilou Kobato zařadit do své sbírky, může si ji předobjednat, a to za rovných 100 dolarů (1 974 Kč – J-List).

zdroje:   MFC,  Neko Magic