Obsazení v Genshiken II

V pondělí na streamu NicoNico bylo oznámeno obsazení anime Genshiken Nidaime, o kterém jsme vás již dříve informovali. Kromě obsazení jsou o anime k dispozici další nové informace, o kterých jsme nestačili napsat. Ty se týkájí zvláště tvůrců, kteří se na anime podíleli, a také premiéry, která byla ohlášena na letošní letní sezónu, tedy přesněji na červenec.

Co se týče obsazení, tak nejdůležitější zprávou je, že postavu fujoshi Ogiue Chiky bude místo Mizuhashi Kaori dabovat Yamamoto Nozomi (Kusunoki Yukimura v sérii Boku wa Tomodachi ga Sukunai). Zajímavostí také je, že další z hlavních postav, Hato Kenjirou, má zálibu v cross-dressingu (převlékání se za opačné pohlaví), a proto bude mít hned dva seiyuu – jak pro své pravé mužné já (Yamamoto Kazutomi), tak i pro svou ženskou osobnost (Kakuma Ai).

Animaci má na starosti studio Production I.G, jež pracovalo například na Usagi Drop, avšak s dřívějšími adaptacemi světa Genshikenu není nijak spjato. Do režisérského křesla usedl Mizushima Tsutomu, který dělal scénář původní sérii Genshiken společně s Yokote Michiko. Ta se ke Genshikenu vrátila také a ujala se práce na scénáři nové série. Návrh postav vytvářel Yanagida Yoshiaki, jenž taktéž není neznalý světa Genshikenu, jelikož pracoval na Genshiken OVA i Genshiken 2.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN