Photobook školaček maskovaných kalhotkami

Není asi sporu o tom, že Japonci mají pro pantsu nemalou slabost. I na Konatě jste si o tomto kousku prádla v japonském pojetí mohli přečíst rovnou několik článků. A jako zatím poslední jsme tu měli novinku o adaptaci mangy Hentai Kamen do hraného filmu.

Když však jde o kalhotky přes obličej, nemusí se v Japonsku jednat pouze o úchylného superhrdinu. V Akibě se minulý týden začal prodávat photobook Kaopan – Joshikousei Panty Kamen (Kalhotkový obličej – školačky maskované kalhotkami). Jedná se o výběr fotografií Japonek ve školních uniformách při každodenních činnostech. Od cesty do školy, přes hraní na flétnu, tělocvik, karaoke, až po plavání v bazénu. Při tom všem mají přes obličej natažené různé druhy pantsu. Výjimkou nejsou ani fotky, na kterých dívky předvádí vedle kalhotek na obličeji i ty pod sukní.

Kromě vybraných akihabarských obchodů lze tento photobook pořídit například na japonském Amazonu, a to za 1 890 jenů (385 Kč). Již dříve vyšly dvě obdobně zaměřené publikace, jež se týkaly částečně svléknutých kalhotek.

zdroj:   アキバBlog