Little Busters budou kompletní

Momentálně vysílaná anime adaptace oblíbené vizuální novely Little Busters! po čtyřech odvysílaných epizodách sklízí prozatím poměrně pozitivní hodnocení a nadšené reakce diváků. Přesto se pořád najdou tací, kteří se k této adaptaci staví poměrně skepticky. Asi nejvíc kritiky sklízí mnohými neoblíbené studio J.C.Staff, které za současnou sérií stojí a které si dost pošramotilo pověst celou sérií nejrůznějšími způsoby nepovedených adaptací. Ani ohlášený počet epizod, který byl stanoven na klasických 26, nebudil s ohledem na rozsáhlost předlohy příliš důvěry a rychle se začaly šířit spekulace o možném krácení či škrtání některých scénářů ze hry. Tyto spekulace však včera v radiovém vysílání naprosto rozmetal Kawase Kouhei, jenž nad sérií bdí jako jeden z producentů.

Sám Kawase prohlásil: „Je nám naprosto jasné, že současným tempem je nemožné pokrýt celý příběh. Slíbili jsme však, že zadaptujeme všechny scénáře z původní hry. Nemůžu tu teď sice nic konkrétního prozradit, ale vy jistě víte, o čem mluvím, ne? Po 26. epizodě se dočkáte zprávy, po které toužíte. Nepochybujte, nepanikařte, prostě se uvolněte a sledujte. Ujišťuji vás, že scénáře vašich oblíbených postav budou určitě zadaptovány. My víme, že 26 epizod je příliš málo.“

K tomuto prohlášení vlastně ani není nic moc co dodávat. Nezbývá než čekat a doufat/těšit se. Jaké pocity a myšlenky budí toto prohlášení ve vás?