Značně odhalená Sena

Japonci jsou národ velice zručný, a tak se vedle oficiální produkce a garážových kitů objevují i figurky, které jejich majitelé různě modifikují (a většinou následně prodávají). Výsledky takových úprav mohou být buď ve vší počestnosti, nebo naopak spadají do poněkud lechtivější kategorie. Možnost č. 2 je případ i této figurky Kashiwazaki Seny, jež se před několika dny objevila na japonském aukčním serveru spadajícím pod portál Yahoo!.

Původní figurka pochází z manufaktury Kotobukiya a svého vydání se dočkala teprve koncem srpna tohoto roku. Z přiložených fotek je zřejmé, že se na ní autor modifikací skutečně vyřádil. Plnoletí čtenáři si mohou udělat ještě detailnější představu díky necenzurovaným snímkům na Sankaku Complex. Zda tyto úpravy představují u figurky změnu k lepšímu či horšímu, nechám již na vás.

Jak jsem zmiňoval v úvodu, modifikované figurky se nezřídka stávají předmětem aukcí. Stejně tomu bylo u této Seny. Její vyvolávací cena činila 7 000 jenů (1 735 korun), což zhruba odpovídá aktuální tržní ceně originálu. Během pouhých tří dnů přihazování se však dokázala vyšplhat až na stěží uvěřitelných 553 000 jenů (137 000 Kč), což byla zároveň vítězná nabídka.