A do třetice – nový projekt pro Maken-ki!

Tuto novinku bychom mohli začít sloganem: „velkých prsou v anime není nikdy dost“. Jak jste si sami mohli všimnout, poslední týden se nese v oznámení nových řad pro anime, kde figurují povětšinou značně vyvinuté hrdinky, jež se točí kolem jednoho hlavního hrdiny. Po anime Hyakka Ryouran Samurai Girls a High School DxD tak přispěchalo další podobně zaměřené, že se i ono dočká nového animovaného projektu. Je jím Maken-ki, jež adaptuje stejnojmennou mangu autora Takedy Hitomitsua, který se jinak spíše soustředí na tvorbu hentai mang.

Tento nový projekt byl oznámen v posledním čísle časopisu Dragon Age, kde vychází i samotná manga, a jako vždy nebylo poskytnuto zrovna mnoho informací. I proto se zatím nedá soudit, jestli půjde o regulérní televizní sérii, či nějaký větší OVA projekt. V současnosti s jedinou další zajímavou informací přijde přebal devátého svazku mangy (který vyjde zítra), kde je řečeno, že samotný Takeda dohlédne na tento nový projekt.

První řada anime se vysílala vloni na podzim a svou pouť televizním vysíláním zakončila na standardních dvanácti epizodách pro tento žánr. Podobně jakožto s High School DxD jsme stačili o tomto anime napsat již dva články, takže pokud vás zajímá anotace mangy nebo kdo pracoval na první řadě, můžete si je jít přečíst.

zdroje:   ANN,  AniDB