Více informací o anime adaptaci Say I love you

Jsou tomu již tři měsíce, co jsme vám oznámili, že se chystá anime adaptace shoujo mangy Say I love you (Suki-tte Ii na yo.) autorky Hazuki Kanae. Od té doby bylo oznámeno kompletní seiyuu obsazení hlavních hrdinů. Těm nejvýznamnějším zapůjčí hlas Kayano Ai, jakožto hrdinka Tachibana Mei, a Sakurai Takahiro, který namluví Kurosawu Yamata.

Dále také bylo ohlášeno, kdo se zapojí do tvorby samotného anime. Animace vzniká u studia Zexcs, o němž je známo, že se spíše specializuje na kratší, dvanáctidílné série. Režie i tvorby scénáře se ujmul Satou Takuya, který byl jedním z režisérů Steins;Gate a podobnou roli, tedy být scénárista i režisér zároveň, si zkusil již u anime Ichigo Mashimaro. Návrh postav udělal Okuda Yoshiko, který je na tomto postu nováčkem, jelikož do dnešního dne působil spíše jako animátor.

Anime se dočkáte letos v podzimní nadílce a na úvodním obrázku máte možnost vidět, jak bude vypadat kresba adaptace. Obrázek byl totiž nedávno zveřejněn na oficiálních stránkách adaptace u Starchild Record a jedná se o ukázku výsledného designu postav.

zdroje:   ANN 1,  ANN 2,  AniDB