Druhá série pro Haganai a adaptace další light novely

Anime adaptace light novely Boku ha Tomodachi ga Sukunai (zkráceně Haganai) se po svém odvysílání setkala s mnoha kladnými ale i zápornými ohlasy. Vyčítán jí byl především promarněný potenciál vysoce hodnocené novely a neslané nemastné zakončení. Uvidíme, zda se jí to podaří napravit ve druhé řadě. Její produkce byla oznámena na akci k desátému výročí vydavatelství Media Factory, načež se tato zpráva objevila i na oficiálním Twitter účtu zmíněného anime.

Znovu na Twitteru, tentokrát na účtu otaku magazínu Monthly Comic Alive, se objevilo ohlášení o anime adaptaci další light novely od MF Bunko J s názvem Hentai Ouji to Warawanai Neko (viz promo pod článkem). Autorem této komediálně romantické novely je Sagaru Sou, ilustrace k ní dodává Kantoku. Žádné bližší informace k adaptaci uveřejněny bohužel nebyly.

Light novela Hentai Ouji to Warawanai Neko, jež se dočkala i vlastní mangy, sleduje příběh středoškoláka Yokodera Youty, který je perverzní a vůbec se za to nestydí. Kdykoliv ale dá průchod svému skutečnému já, skončí zcela nepochopen a namísto veřejného pohoršení se dočká nějaké odměny. Youta se chce za každou cenu zbavit této nálepky hodného studentíka a přitom se setká s dívkou Tsutsukakushi Tsukiko, která by naopak chtěla umět své skutečné pocity skrývat. A do toho se připlete soška kočky, jež prý umí přenést něco, co nepotřebujete, na někoho jiného.

zdroje:   moetron,  moetron