Fairy Tail: Kněžka fénixe půjde do kin v srpnu

O připravovaném Fairy Tail filmu se toho ještě do nedávné doby příliš nevědělo, viděli jsme pouze oficiální web se stručnými informacemi a stejně stručný trailer. To se včera změnilo a tvůrci odhalili plakát k filmu, název, datum vydání a informaci o zcela nové postavě, kterou v anime neuvidíme.

Oficiální název připravovaného filmu zní Fairy Tail: Kněžka fénixe (Fairy Tail: Houou no Miko) a do japonských kin zamíří 18. srpna tohoto roku. Kromě starých známých postav bude přítomna i tajemná mladá dívka Éclair, jež vlastní fénixí kámen, který bude klíčem k záhadám příběhu.

Hiro Mashima, autor původní Fairy Tail mangy, se aktivně na vzniku filmu a postav podílel. Ke vstupenkám zakoupeným předem (od 14. dubna) bude jako bonus přikládán exkluzivní výtisk mangy, který bude prologem k filmu a Éclair v něm bude vystupovat jako hlavní postava. Kromě mangy bude ke vstupence ještě „Idea Sketch Gallery“ a rozhovory s výtvarníkem, producentem a obsazenými seiyuu. Autorem mangy a „Idea Sketch Gallery“ není opět nikdo jiný než Hiro Mashima. V rolích Natsua a Lucy byli potvrzeni Kakihara Tetsuya a Hirano Aya.

Fairy Tail mangu vycházející od roku 2009 brzy následovalo anime, které stále běží (k dnešnímu dni má přes 120 epizod) a těší se pozornosti diváků vedle velikánů jako je Naruto nebo One Piece.

http://www.youtube.com/watch?v=43Om8BqCIHY