Ohlášena druhá sezóna Yuru Yuri

Během dnešního živého vysílání Yuru Yuri Nico Nama Soukessan na Nico Nico Live zazněla velmi příjemná zpráva pro ty, kteří si toto anime oblíbili. Tvůrci oznámili, že byla schválena produkce druhé řady, která ponese název Yuru Yuri♪♪. Další informace budou pravděpodobně zveřejněny příští sobotu, tedy na Štědrý den, při dalším živém vysílání na Nico Live. Na oficiálních stránkách anime Yuru Yuri se už také objevil obrázek s informací o přípravě druhé sezóny spolu s poděkováním za přízeň diváků.

Anime Yuru Yuri se odehrává na nižší střední škole, kde několik dívek založilo Klub zábavy, který využívá klubovnu již rozpadlého Čajového klubu. Dívky z tohoto klubu se velmi dobře znají se členkami studentské rady, která nechtěla nechat neoficiální obsazení klubovny jen tak. Yuru Yuri zachycuje každodenní život těchto dívek a zábavné momenty, které spolu prožívají. Předlohou pro toto anime je stejnojmenná manga od autora jménem Namori, která vychází již od roku 2008. Ilustrace, kterou můžete vidět nalevo, je právě od něj.

UPDATE: Pokračování se bude vysílat opět v letní sezóně a lze předpokládat, že délka bude zase 1 cour, tedy cca 12 epizod.