Trailer pro PSP Railgun

O PSP hře na motivy série To Aru Majutsu no Index jsme vás kdysi dávno již informovali. Osmého prosince se na pultech ale objeví její sestřička vycházející z volně navazujícího anime To Aru Kagaku no Railgun. Kadokawa při této příležitosti začala na svém oficiálním YT kanálu streamovat bezmála tříminutový trailer k této hře.

I z videa je patrné, že hra bude probíhat ve třech herních módech. První z nich je ve formě klasické vizuální novely, kdy hráč komunikuje s postavami známými z anime, získává informace a postupně odkrývá příběh. Náplní druhého módu je interakce se všemi hlavními hrdinkami (Misaka, Shirai, Uiharu, Saten), na základě které činí hráč rozhodnutí, jimiž se posouvá dále ve hře. Čím blíže je vyřešení případu, tím více je hra obtížnější. A do třetice všeho dobrého je zde bojový mód, jenž se odehrává kompletně ve 3D grafice.

Railgun pro PlayStation Portable bude k dostání i ve speciální edici, která bude obsahovat tuto figmu Shirai Kuroko. Ke všem předobjednávkám bude navíc přiložen exkluzivní čistící hadřík s ilustrací od J.C.Staff.