Máte rádi své imaginární kamarády?

Máte rádi své imaginární kamarády a chtěli byste to dát všem okolo vás najevo? Pak je tady pro vás jedno tričko od Cospy. Stojí na něm, „I love air friend!“ tedy, „Miluji imaginární(ho) kamaráda/ku!“ Pokud si jej oblečete, můžete navíc snáze nalákat nějaké nové imaginární kamarády, jelikož tímto tričkem jim dáte najevo, že o ně stojíte a budete k nim přátelští.

Teď trochu vážněji. Pokud se koukáte na anime Boku wa Tomodachi ga Sukunai aka Haganai, pak chápete, o co se jedná. Pokud se na Haganai nekoukáte, tak zaprvé o hodně přicházíte a zadruhé byste si zasloužili alespoň stručné vysvětlení. Jedna z hlavních postav, z nichž nikdo nemá skutečné kamarády, si vynahrazuje absenci kamarádů, se kterými by si mohla vesele povídat jako normální středoškolačka, tím, že si sem tam povídá s Tomo-chan, svojí imaginární kamarádkou neboli „air friend“. Tomo-chan je chytrá, milá a zvládá skvěle i všechny sporty, takže není divu, že ji má velmi ráda. A navíc, Tomo-chan člověka nikdy nezradí… Zní to fajn. Taky se asi pokusím skamarádit s nějakou Tomo-chan. Pak bych si mohl i pořídit tohle tričko, abych dal najevo, že mám Tomo-chan rád.

Tričko si můžete objednat na AmiAmi za 2640 jenů. K dispozici je v černé barvě ve velikostech M, L, XL a bílé barvě ve velikostech M, L, XL.